Horse Event

Horse Event 2016 zit er helaas weer op!
We hebben een weekend gehad met mooi weer, brave paarden en vooral veel gezelligheid!

Na het weekend was het even bijkomen van alle drukte, maar we kijken met veel plezier terug! We hebben de dravers weer fantastisch gepromoot tijdens de rassendefil√©’s en onze demonstratie. We hebben vooroordelen kunnen wegnemen en nieuwe leden geworven die graag wilden bijdragen aan het promoten van dit fantastische ras.

Ook dit jaar hebben we weer ritjes op de duosulky verloot. De winnaars van deze actie zijn geworden: Ruth Bremer, Marian van Noord en Tanja Limmen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om een afspraak te maken en we hopen dat jullie veel plezier gaan hebben.

En tot slot willen we jullie niet de foto’s ontzeggen, dus hier een kleine selectie van Horse Event 2016: