High Tea en buitenrit

Wij nodigen iedereen uit om 12 februari bij ons aan te schuiven op de High Tea!
Na de High Tea zal er ruimte zijn om samen een buitenrit te gaan maken en ook op de huifkar hebben we nog plaats.

high_tea_300px-300x250

Op 12 februari is iedereen vanaf 12.00 uur welkom op de high tea. Om 15.00 uur zal er een huifkarrit zijn. Mensen die liever met hun eigen paard komen en een buitenrit maken zijn natuurlijk ook welkom! Na afloop is het ook nog mogelijk om gezamenlijk te eten in het restaurant. Mocht je alleen naar de high tea willen komen of alleen mee met de rit, is dit natuurlijk ook mogelijk. Iedereen is welkom om aan te schuiven waar en wanneer ze willen.

De High Tea en buitenrit zullen plaats vinden bij het Leersumse veld. Dit is de zelfde locatie als waar onze meeting plaats vind. Het adres is: Heulweg 10 in Leersum.
Meer informatie over de accommodatie vind je op hun website.

De High Tea kost 10 euro per persoon. Hier zit koffie en thee bij inbegrepen. Verder vragen we iedereen zelf iets lekkers te maken (of kopen kan natuurlijk ook) en dit mee te nemen. Er zal ter zijner tijd een lijst komen met wie wat meeneemt zodat we meer dan voldoende lekkers hebben.

De huifkarrit kost ook 10 euro per persoon. De rit zal om 15.00 uur beginnen en ongeveer een uur duren.
Kom je met je eigen paard dan kost de rit natuurlijk niets. Het is mogelijk om een stal te huren mocht je dit fijn vinden, hiervan zijn de kosten 7,50 euro.

We zouden het fijn vinden als de kosten vooraf overgemaakt worden op onze rekening (IBAN: NL57 RABO 0303 0990 03 ten name van Vereniging Dravers.nl)

Aanmelden voor (een deel van) deze dag kan via ons contactformulier of via een e-mail naar info@dravers.nl

We hopen op veel aanmeldingen en maken er samen een leuke dag van !

fb_img_1483629072499