Kilometervreters 2018

Ook dit jaar weer een nieuwe Challenge van de Kilometervreters!

De Challenge is begonnen op 1 april 2017 en zal duren tot en met 31 maart 2018. Wil je later in het jaar alsnog mee doen is dat natuurlijk geen enkel probleem!

De uitdaging is om in een jaar tijd zoveel mogelijk kilometers met het paard af te leggen. Naast het rijden, tellen ook de kilometers die je maakt met het wandelen of fietsen met je paard mee. Ook wedstrijden zoals trec, endurance of een cross parcours tellen mee. Het gaat echter wel om het maken van kilometers buiten, dus rijden in de bak telt helaas niet. Het maakt hierbij niet uit welk paard je rijdt, dus ook als je meerdere paarden rijdt, of bijvoorbeeld een buitenrit maakt tijdens je vakantie, kun je de app aanzetten en tellen de kilometers mee.

Om de kilometers te registreren moet je de app Endomondo installeren op je telefoon en deze tijdens het rijden aanzetten. Hierbij moet je opletten dat je in de app de sport paardrijden (riding) hebt aan staan. Alle kilometers die Endomondo vervolgens registreert zullen achter je naam komen te staan bij de challenge.
Ook als je pas later instroomt maar wel al langer endomondo gebruikt tijdens het paardrijden (en daarbij de sport op paardrijden hebt staan dus), tellen alle kilometers mee die binnen de tijd van de challenge vallen.

De Challenge is enkel voor leden van de vereniging Dravers.nl.
Meedoen is makkelijk door je aan te melden op de website endomondo.nl en¬†vrienden te worden met ‘vereniging Dravers.nl’. Hiervoor stuur je gewoon een vriendschapsverzoek. Deze zal gecontroleerd en geaccepteerd worden en vervolgens zal er een uitnodiging van de challenge¬†naar je verstuurd worden, door deze te accepteren doe je vanzelf mee.

Gedurende het jaar is het klassement eenvoudig te zien via de app of de website, hierdoor kun je in de gaten houden op welke plek je staat en hoeveel kilometers je inmiddels gereden hebt. Daarnaast zal er met enige regelmaat een update gepost worden.

Aan het eind van het jaar zal de winnaar met de meeste kilometers, de wisselbeker in ontvangst mogen nemen!
Deze zal uitgereikt worden tijdens de meeting met hemelvaart.

Wij hopen dat jullie ook dit jaar weer allemaal mee doen en we wensen jullie veel leuke en veilige kilometers!