Lidmaatschap

De vereniging is in eerste instantie opgericht om de draver te promoten als rij-, sport- en recreatiepaard. We kunnen dit natuurlijk niet in ons eentje, dus we hebben jullie als lid hard nodig!

Het lidmaatschap kost €12,50 per jaar en is ieder jaar opzegbaar.

Met het lidmaatschap draag je uit dat je van dravers houdt, dat je trots bent op je draver, en dat je je sterk maakt voor een tweede kans voor uitgekoerste dravers als rij-, sport- en recreatiepaard. Vereniging Dravers.nl probeert de vooroordelen over dravers de wereld uit te helpen, en als lid draag je hieraan bij.

Daarnaast heeft het lidmaatschap ook nog andere voordelen. Zo worden er gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden, met als hoogtepunt onze Draversmeeting, en krijg je korting op onze kleding en bij verschillende activiteiten. Verder krijg je ook toegang tot onze Facebookgroep waar je samen met andere leden verhalen en foto’s kunt delen.

Momenteel groeit onze vereniging nog ieder jaar!

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Download snel het Aanmeldingsformulier. Sla het op, vul het in, en stuur het als bijlage weer terug naar ledenadministratie@dravers.nl . Vergeet niet om ook de algemene voorwaarden te lezen.

Het bedrag van €12,50 kan men boeken ten gunste van
IBAN: NL57 RABO 0303 0990 03 ten name van Vereniging Dravers.nl